Morgensol og fuglekvitter!

IMG_2387  IMG_2427

Annonse

Jeg er ikke noe B menneske, men når høsten melder sin ankomst, og klokken snur til vintertid, da er det ikke lett for noen å stå opp om morgenen. Det er heller ikke den beste starten på dagen å våkne i bekmørke, til Liebens morgenhyl i det hun oppdager at smokken har falt på gulvet og hun synes det er på tide at resten av huset også skal stå opp.

Derimot er det en utrolig deilig start på dagen, å våkne til fuglekvitter, og en gryende soloppgang!

Jeg har nemlig gått til anskaffelse av en ny vekkerklokke, som kan stilles inn med disse innstillingene. Om natten er lyset i lampen slukket, men noen minutter før alarmen går, begynner lyset, sakte men sikkert å lyse sterkere, og i det den står i full “soloppgang” modus (faktisk ikke så ulikt slik det er en tidlig vårdag), begynner den innebygde svarttrosten å kvitre frem sine herlige vekkerklokketoner.

De siste dagene har jeg dermed klart å stå opp, dusje og lage frokosten FØR minstemann hyler etter smokken sin, og jeg føler meg mer opplagt selv om jeg står opp en halvtime før de andre i huset. Så, det var dagens tips! Sjekk ut klokken fra Philips her!

I samarbeid med Philips.