“Pencez de moy”

IMG_0031IMG_0029 IMG_0026

Annonse

Jeg tittet innom Efva Attling butikken i dag, og ble stående og snakke med den søte damen som jobber der. Den 20 november skal nemlig Celine, Hedda og jeg gjenta suksessen med kundekveld hos Efva Attling i hegdehaugsveien 27, som vi hadde for et halvt år siden, og inviterer til bobler, snacks og goodiebags klokken 18.00.

“Pencez de moy” betyr “tenk på meg” på gammel-fransk, og ekspeditrisen i butikken sa noe veldig fint mens vi snakket sammen i dag; at av og til må man minnes på at man skal tenke litt på seg selv også! Det var nok derfor dette smykket ble med meg hjem, for jeg har virkelig vært utrolig dårlig til å ta vare på meg selv i det siste. Nå skal det bli andre boller!

Både Hedda, Celine og jeg har valgt ut våre favoritter, som blir satt ned med 20% på kundekvelden. Mine favoritter ser dere her! Resten av butikken vil bli satt ned 10 %.

Hvis du ønkser invitasjon, kan du melde på deg og en venn her!  Da butikken er liten,må det bli litt “førstemann til mølla”, men jeg håper jeg får sett mange av dere der!