Skjerf sammarbeid med Holzweiler!

Skjermbilde 2013-10-23 kl. 12.02.38

Annonse

Endelig er det offisielt, og jeg er så stolt og glad for å kunne fortelle at jeg har gjort et fantastisk morsomt skjerfsamarbeid med Holzweiler Agenturer og tre andre fantastisk inspirerende jenter, Celine Aagaard,  AnnaBel Rosendahl og Marianne Theodorsen.

Vi er fire jenter men ulike stiler og personligheter, som fikk 100% frihet til å designe vårt eget print til silke og kashmir/silke skjerf. Resultatet ble fire veldig ulike print som på mange måter reflekterer hvem vi er og vår stil.

20130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Celine-4

Celine (aka “HippieHippieMilkshake“) er sjefsredaktør i magasinet StyleMag, blogger, stylist og fashionista. Celine er klassisk i stilen, og en trendsetter som inspirerer med sine hyppige klesskift og originale sammensetninger av enkle klassikere. Hennes skjerf er det mest classiske av skjerfene, og består av rammer i sølv, gull, sort og hvitt.

20130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Celine-620130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Annabel-8

AnnaBel er butikkinnkjøperen og bloggeren som elkser print og ofte er å se i lag på lag med printede plagg. Skjerfet hennes er inspirert av hennes første bandana print som hun hadde da hun var liten. Dette ble utgangspunktet for et nydelig skjerf bestående av tre ulike klassiske print; leoparden, rutene og bandanaprintet. Skjerfet til AnnaBel er det eneste rene sort-hvite skjerfet i kolleksjonen.

20130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Annabel-2

HV2A7298

Marianne Theodorsen (aka “The Styledevil“) er blogger, DJ, fashionista og jobber i en av Norges mest eksklusive klesbutikker. Hun blir ofte avbildet i forbindelse med fashionweeks i det store utland da hun skiller seg ut med sin lekne stil og sitt fargerike hår! Hennes skjerf består av leopard print innrammet av silkeskjerfets karakteristiske rammer. Mariannes favorittprint er leopard, og hun omtales som “påfuglen bland oss. Hun er en fargeklatt med et fantastisk sprudlende humør, og den noe sære fargekombinasjonen i skjerfet hennes passer veldig godt til hennes lekne og selvsikre personlighet.

HV2A7312Skjermbilde 2013-10-23 kl. 12.03.45

..og meg, som på en måte er designeren av oss. Jeg er også gift med en Holzweiler, svigersøster til en Holzweiler og bærer navnet selv, hvilket har satt et ekstra press på meg selv. Jeg har likevel valgt å se profesjonelt på dette, og jeg føler meg ekstremt heldig som ble spurt, kanskje nettopp fordi dette er så nært, og fordi jeg er så stolt over hva Andreas og Susanne har fått til på skjerf fronten før!

Jeg er veldig opptatt av kontraster, det røffe og enkle og det interessante som oppstår når noe flatt transformeres til 3D eller når 3D gjøres flatt. I dette tilfellet har jeg lekt med revet papir som jeg har fotografert og overført til print på det flotteste silkeskjerf.

20130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Maria-3

Jippi! SÅ stolt og SÅ glad og jeg håper dere liker det dere ser!

Som dere ser på bildene over, kan disse skjerfene brukes på utrolig mange ulike måter. Skjerfene kommer i str 50×50 (neckscarf) og 100×100 i silke og 150×150 i kashmir/silke som er et litt varmere alternativ og som egner seg super godt utenpå et nackscarf.

<3 Maria

Bildene er tatt av Joachim Braset