Den som venter på noe godt…

Skjermbilde 2013-10-15 kl. 21.29.14 Skjermbilde 2013-10-15 kl. 21.29.42 Endelig kan jeg dele litt “Skappelnews” med dere!

Annonse

Som dere vet, så har vi hatt store problemer med å skaffe nok garn til skappelgenseren.no, og mange har opplevd at vi stort sett har vært utsolgt for kit. Det siste halve året har vi imidlertid jobbet for at dette skal være historie, og nylig inngikk vi et spennende samarbeid med Sandnes Garn, som skal gjøre at de tomme garnhyllers tid er forbi. Store mengder alpacagarn er på vei fra Peru, og den 14. november lanserer vi “Skappelgarnet”!!!

I tillegg lanserer vi den sorthvite stripete “Ingeborg jakka” som mange av dere har ventet tålmodige på, og ny netshop!

I denne anledning vil Marthe, Mamma og jeg invitere dere alle til lanseringshappening. Hvis du har lyst til å komme, kan du gå inn på www.skappelgenseren.no og registrere deg, så sender vi ut invitasjon når alt er klart! Hold av dagen, også gleder vi oss masse til å møte dere!

JIPPI!!!!