Norsk byjente!

IMG_1206 IMG_1208IMG_1194IMG_1220

Annonse

IMG_1198

Det finnes nok ikke det folkeslag som kler seg mer sporty enn oss. Uansett hvor man er, kommer det folk løpende, syklende eller gående i kondomdresser, ryggsekker, vindjakker og joggesko. Jeg har ofte smilt litt av dette, og jeg har også undret meg over at man ikke kan kle seg litt mer spennende enn med joggebukser. Når det er sagt, er jeg veldig tilhenger av å kle seg fornuftig i forhold til vind og vær, og jeg er blitt mer og mer  opptatt av dette etter at jeg fikk barn. Jeg orker liksom ikke å fryse lenger, og jeg trenger jo ikke å bli våt.

Dagens outfit er litt “Norsk” på den måte at jeg valgte Norrøna jakken min da jeg gikk hjemmefra i morges. Dette er imidlertid en fornuftig jakke som jeg synes er veldig fin. Den er vind og vanntett og passer perfekt på dager som dette når det hverken er varmt eller kaldt, vått eller tørt. Den passer liksom like godt på hytta som i byen, og fordi den er svart lar den seg kombinere med alt!

Jakke// Norrønna, Skjørt//Alexander Wang, Skinn t-skjorte//Muubaa, Ulljakke//Gestuz, Skjerf//Holzweiler, Briller//Victoria Beckham.