Early bird at “Das Stue”.

IMG_1091IMG_1120 IMG_1119  IMG_1094 IMG_1087 IMG_1164

Annonse

Tenkte å dele noen flere bilder fra min totalt relaxed helg i Berlin. Vi bodde på det fresheste hotellet som heter “Das Stue”. Hotellet var opprinnelig den Danske ambassaden, og det ligger veldig fint til, i rolige omgivelser, men ikke for langt unna noe som helst, også grenser det til en dyrehage, så når jeg våknet om morningen, så jeg rett ned på strutser, hester, gruer og et eller annet merkelig dyr som jeg ikke aner hva heter, rett utenfor vinduet vårt.

Det er deilig å unne seg litt luksus noen ganger, så hvis du skal på kjæreste tur til Berlin en gang, og trenger å senke skuldrene skikkelig, anbafaler jeg dette hotellet. Hvis du imidlertid er klar for litt mer liv og røre, kan jeg anbefale hotell Michelberger. Vi har et vennepar som bodde her, og rakk å besøke dem en kveld, og det var et helt annerledes, men veldig, veldig kult sted! Jeg tror vi skal booke oss inn her nestegang, bare for å gjøre noe helt annet!