29-jakken fra Norrøna

IMG_0450IMG_0467  IMG_0472IMG_0474

Annonse

Jeg fikk virkelig luftet min nye Norrøna 29-jakke i helgen. Jeg skulle egentlig bare på en liten utflukt med “Skappelgenseren.no” til Sigdal Alpakkafarm, men endte opp på hytta uten bagasje, så dette er hva jeg har stått og gått i hele helgen; Gummistøvler fra “Viking”, Jeans fra “Genetic Denim”, Skjerf fra “Holzweiler”, “Skappelgenser” og min nye 29-jakke fra “Norrøna”. 

Det perfekte helgeoutfit! Jeg har en tendens til alltid å kle meg enten for varmt eller for kaldt, men denne kombinasjonen var helt uslåelig! Det deiligste var vel at min nye jakke endelig holdt vinden fra å blåse rett igjennom! Det er SÅ undervurdert å komme seg ut av byen i helgene. Jeg har funnet ut at jeg blir å finne på hytta i alle helger fremover. Ro i sjela og kvalitetstid med mann, barn og gode venner! <3

Hvis dere er nygjerrige på hva slags skappelgenser som skjuler seg under denne Norrøna jakken, kan dere få en sniktitt på min instagram! (@mariaskappelholzweiler) Flere bilder kommer snart!

Tusen takk til http://www.alpakkasigdal.no/ for at vi fikk komme på besøk!