Vil dere være med å dykke ned i skattekisten vår i morgen?

_DSC8603

Annonse

Jeg er den første til å innrømme at jeg burde vært enda flinkere til å handle brukt til barna mine. Det finne så utrolig mye fint. Spesielt hjemmestrikk som foreksempel sett med alt fra tøfler og lue til genser, bukse og skjerf i samme mønster. Små nydelige bommulskjoler, ullkåper og mariusgenere. De siste årene er jeg blitt mye mer bevist. Tideligere forbandt jeg brukt med skittent, men faktum er at Fretex vasker alt skittent tøy, så alt man finner i butikkene er helt rent og pent og ofte i mye, mye bedre kvalitet enn billigtøyet som vrir seg eller mister fasongen etter en vask.

Jeg er stolt av å kunne fortelle om Celine, Charlott og mitt lille Fretex prosjekt. Vi ønsker  å sette fokus på brukt til barn, og i samarbeid med Fretex Unika på Grünerløkka, inviterer vi alle til å komme og se på, og eventuelt handle, alle de fine skattene vi har plukket ut bland tonnevis av brukte klær som hver dag sorteres og sendes ut til Fretex butikkene i landet vårt. I tillegg har vi raidet skapene til våre barn og donert bort posevis med klær som blir tilgjengelige i butikken i morgen fra klokken 19.00

Håper å se dere der! <3