Velkommen til “familien”!

_MG_5557

Annonse

“Hun er festens midtpunkt- og er ikke redd for å bli lagt merke til. Hun er uimotståelig og uforglemmelig”.

_MG_5561

Det nye tilskuddet til min lille parfymefamilie er  den nye parfymen fra Juicy Couture (les mer om Juicy Couture her), “Viva La Juice Noir”. Jeg har hatt mange gode hverdags parfymer, men tenkte at denne kunne suplementere samlingen. Duften skal være “Frekk”, “Sensuell” og “Facinerende”, så jeg tenker at dette er parfymen jeg tar på når jeg skal ut på fest eller på romantisk middag med mannen min. Også var det fint å få inn en litt “knæsj” kokong i samlingen.

Finn forhandlere av Juicy Couture parfymer hos Parfymelle (utvalgte forhandlere) og Skintonic. Viva la Juicy Noir kan kjøpes online hos Kicks  

Jeg har fått lov til å gi bort denne parfymen til to heldige lesere av bloggen. For å delta i konkurransen må du svare på følgende spørsmål; hva heter “storesøsteren” til denne parfymen? Skriv svaret ditt i kommentarfeltet og jeg vil trekke to heldige vinnere!

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Elisabeth Arden og inneholder adlinks.