Skappelgenseren.

IMG_4232

Annonse

IMG_4230

Jeg tenkte jeg ville lage en liten info post til dere om Skappelgenseren. . Vi får ekstremt mye spørsmål, og selv om det ser ut som om siden vår er helt død for tiden, så kan jeg dele med dere at det aldri har skjedd så mye med “Skappelgenseren” som det gjør akkurat nå. Vi har fra starten hatt store problemer med å skaffe nok garn. Etter sommeren har søster og jeg jobbet med løsninger som skal sørge for at det i fremtiden aldri skal være utsolgt på skappelgenseren.no.

Vi jobber for å gjøre alt vi har bygget opp enda bedre. Vi vet at vi har vært dårlige på å svare på mail den siste tiden, og dette beklager vi veldig. Vi lover at dere som har sendt mail skal få svar!!

Jeg vet at veldig mange venter på “Ingeborg jakka”, som er den genserjakken som jeg har bodd i siden tidlig i sommer, og som er avbildet her. Dette er en jakke som ble strikket av min tante, og som jeg adopterte. Da dere begynte å spørre om mønster til denne jakken, satte vi i gang, alle sammen, for å utvikle det perfekte mønster. Det viste seg å bli litt mer utfordrende enn vi hadde tenkt. Nå har jeg strikket en genser, tanten min en, og mamma er på sin 4. stripete jakke, alt dette for å utvikle en oppskrift som alle skal kunne forstå. Nå mener mamma at oppskriften endelig er klar, så nå skal vi bare få et par venner til å teste den i full fart før vi legger den ut.

Samtidig som vi lanserer mønsteret vårt, skal vi også lansere et prosjekt vi er veldig stolte av. Dette får dere veldig snart vite mer om!

Vi ønsker å kunne tilby garn til alle til enhver tid,  og dette  krever mye logistikk og veeeeldig god planlegging.  Gleder meg til neste gang  jeg kan lekke litt informasjon!