Dagens tips på tips!

Skjermbilde 2013-09-16 kl. 11.48.51

Annonse

Jeg synes det er blitt kaldere bare de siste dagene, og da jeg gikk inn på favoritt shoppen min, Neomania.no i dag, klarte jeg ikke å velge. Høstfavorittene er som dere ser ganske tynne jakker, og foruten skinnjakken fra BLK Denim, er de fleste jakkene i ull. Det er perfekt nå, men når vinteren kommer blir det kanskje litt for kaldt?

black-diamond-down-jkt-1806413-300x450

MEN! I dag fikk jeg det hotteste tipset av Hege Golf, (hun er stylist og har peiling!) Hun viste meg nemmelig denne super tynne dunjakken fra Hunkydory, og det geniale er at den er så tynn at den kan brukes under enhver annen jakke, hvilket betyr at man kan bruke alle høstjakkene sine hele vinteren! JIPPI!!!! Problem solved! Takk for tips, Hege!

Rød jakke fra Ganni, Skinn jakke fra BLK Denim, Kåpe fra Gestuz, tynn boblejakke fra Hunkydory,  Jakke fra Ganni, lang jakke fra Humanoid.

Innlegget inneholder adlinks.