Brillefin på frokostevent med “Specsavers”.

IMG_0301IMG_0288 IMG_0291 IMG_0292

Annonse

Janka, Celine og meg!

IMG_0289

Dere som følger meg på instagram (@mariaskappelholzweiler) kan ha lagt merke til at jeg la ut et bilde forrige uke av meg selv med briller?!

Specsavers” inviterte nemlig til frokost og presentasjon av de helt nye brillekolleksjonene fra “Bruuns Bazaar”, og “Osiris”, og det var veldig fristende å prøve brillene etterpå.

Jeg føler meg så voksen og seriøs med det samme jeg får på meg en brille. Det er et utrolig virkningsfult accesoir. For  meg blir briller noe mer enn bare pynt også, for sannheten er at jeg føler meg “nesten blind” med mine -4,25 i styrke på begge øynene..

Jeg bruker vanligvis bare dagslinser, og har ikke hatt briller på flere år, med forrige dagen dro jeg innom “Specsavers” og bestilte meg et nytt par etter å ha tatt den årlige synstesten som  avslørte at synet mitt er blitt enda dårligere siden sist.. Godt det finnes mye fine briller!

Hvilken brille synes dere jeg kler best av de to jeg tester på bildene over? Jeg har valgt en av dem, så det hadde vært gøy å se om dere er enige med meg i hvilken som er finest!

Se hele kolleksjonen fra “Bruuns Bazaar” her! Kanskje det er noen andre dere synes er enda finere?!