H&M Favourites from Stylish Couples

tn_JG_HM_0070

Annonse

Som jeg nevnte sist uke er jeg og Andreas er et av tre bloggpar som har fått lov til å velge ut våre favoritter fra H&M sin høstkolleksjon, som lanseres for fullt torsdag 12.september. Den inneholder deilige strikkegensere, skinnboots, nydelige  jakker, kule bukser og mye, mye mer!

De andre parene som er med på kampanjen er STYLEmag bloggerne Janka og Stefan og Hedda og Chris. Det var utrolig gøy å se hva de andre parene hadde valgt ut, for vi hadde egentlig valgt en del like ting, men da vi skulle sette det sammen, ble uttrykkene totalt forskjellige likevel. Høstmote for meg er tykke ullgensere, lag på lag og svart, og det fant jeg mye av hos H&M! Min høst og vintergarderobe er veldig svart. Nøkkelplagg denne høsten for meg er strikkede gensere og den tynne høyhalseren!

tn_JG_HM_0201

tn_JG_HM_0410

Andreas kan kle på seg hva som helst og ser smashing ut samme hva. Han kan gjøre et hvert plagg interessant. Han har en avslappa og kul stil, og han er veldig tro mot den. Stort sett slenger han på seg en slitt jeans og en t-skjorte, ruller litt på armene og trekker litt i utringningen før han legger til et kult belte eller et neckscarf rundt håndleddet. Andreas skiller seg alltid litt ut med små grep som gjør antrekket interessant.

tn_JG_HM_0481

tn_JG_HM_0586

Som par er vi veldig ærlig med hverandre samtidig som vi er hverandres største fans. Andreas er ikke som mange andre kjærester som ikke har noen som helst mening om et antrekk. Det liker jeg. Jeg pynter meg jo først og fremst for ham!

tn_JG_HM_0666_1

Her er noe av det vi har valgt ut! Mer informasjon og linker til hvert produkt kommer når kolleksjonen er lansert…;) Men ta gjerne en titt på det som er ute nå for damer og herrer og bli inspirert til deres eget antrekk!

Maria Produkt collage

Håper dere likte antrekkene like godt som meg, gleder meg til alt er i butikk! Fra og med 12.september vil nemlig alle plaggene være tilgjengelig i H&M sine butikker og hm.com/no. Obs!! Den hvite genseren vil ikke være i butikk og nett før uke 42.

Det vil være egne stativ per par som fronter “Favourites from Stylish Couples”  i 7 utvalgte H&M butikker i Norge; Oslo – H&M Bogstadveien 11, Karl Johan og Oslo City, H&M Galleriet i Bergen,  H&M Trondheim Torg og H&M Sandvika Storsenter og H&M Kvadrat Senteret i Stavanger. Men alle H&M butikkene i Norge vil ha utvalgte plagg, og de kan hjelpe dere med å finne våre favoritter:)

Det var så utrolig god respons på konkurransen jeg hadde sist uke, at jeg har trukket ut hele 20 heldige vinnere som får delta på lanseringen av konseptet på torsdag. Disse 20 er;

Cathrine L, Rosa Bye, Marte Teien, Elena, Klara, Charlotte, Ida, Cecilie Andersen Sæterlid, Linda H, Heidi, Mia, Maria B, Kristin, Lill-Merethe Larsen, Lise, Ingrid, Eline, Sandra, Marte og Cecilie Lind Eriksen:)

Gratulerer! Dere vil få en mail av STYLEmag veldig snart.

 

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med H&M