The Story!

IMG_9740

Annonse

Nett fra “Beck Søndergaard”, veske fra “Proenza Schouler”, jakke fra “Mary Kate og Ashley” for “BikBok”.IMG_9744

I speilet på badet!

IMG_9745

Fantastisk orden og oversikt over garderoben!

IMG_9749

“Wallpaper” kunst på veggene!

IMG_9750

Det er ikke hver dag jeg befinner meg på et pent og ryddig hotellrom.

Det må være lov å si at det føles fantastisk deilig med en natt plukk alene, da jeg forrige torsdag skjekket  inn på “The Story” hotell i Stockholm i forbindelse med et event hos “Denim and Supply” butikken til “Ralph Lauren”.

Jeg er ganske opptatt av å ha det ryddig, men har nesten gitt opp å holde 100% orden hjemme med to små, en litt rotete mann og et hektisk liv. Derfor var det fantastisk deilig med fullstendig orden på rommet for et døgn.. men gud som jeg savnet familien min etter bare en liten natt borte.

Rot eller ikke. Det spiller i grunnen ingen rolle når alle man elsker befinner seg i samme hus. -Likevel var det fantastisk deilig at Andreas hadde gjort det pent å ryddig når jeg kom hjem igjen! <3 Tusen takk elsk! Det betyr mer enn du vet!