H&M Høstkolleksjon/Favourites from Stylish Couples

 

Annonse

tn_JG_HM_0481

For noen uker siden var jeg med på en “veldig hemmelig shoot” som jeg lovet å fortelle dere om.

Andreas og jeg er nemlig med på en ny kampanje for H&M kalt «Favourites from Stylish Couples» i forbindelse med H&M sin høstkolleksjon! Vi har valgt ut våre favoritter fra kolleksjonen og stylet ulike antrekk, sammen med to andre STYLEmag bloggere og deres menn; Hedda Skoug og Janka Polliani.

IMG_1380

I den anledning har jeg fått lov til å invitere 10 av mine lesere, med følge (kanskje din kjære?), til en eksklusiv lansering av STYLEmag magasinet nr.09 og shoppingkveld som skal holdes på H&M i Bogstadveien torsdag 12. september.

Det vil bli fine goodiebags, 25 % rabatt på et valgfritt plagg, og forfriskninger i glassene! Da kan dere også få en sniktitt på de plaggene hvert par har valgt ut. Er så mye fint!<3

Skriv en kommentar i kommentarfeltet under om du ønsker å være med i trekningen av billetter til shoppingkvelden, gjerne med navnet på den du har lyst å ta med. Gleder meg!

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med H&M