Ta et smil!

Ta et smil

Annonse

Det kan godt hende det bare er jeg som føler på dette, men av en eller annen grunn føler jeg at humøret daler når høst og vinter, kulde og mørke nærmer seg… For en liten stund siden fant jeg et super enkelt ark med lapper til å rive av . Det stod; “Take a smile”! også var det en hel rekke med smil sånn som det her 🙂 som man kunne rive av. Jeg ble umiddelbart i godt humør, rev av en liten lapp og puttet den i lommeboken. Hver gang jeg finner denne lappen må jeg smile litt for meg selv!

Jeg har laget min egen variant av “Take a smile”, og tegnet en hel haug av smilende hunder som jeg tenkte jeg ville dele med dere;) Kanskje noe å bringe inn på kontoret, i klasserommet eller på oppslagstavlen, så kan man dele et smil med de andre, og forhåpentligvis blir stemningen utover høsten hakket lettere!

Det hadde vært sinnsykt koselig hvis jeg kunne gått inn på #taetsmil på instagram i løpet av vinteren og  sett masse fine smil fra glade nordmenn!

God mandag!