Nød kit og konkurranse!

Det begynner å bli noen år siden jeg jobbet som modell, men innimellom dukker det fortsatt opp noen oppdrag eller fotoshoots, og var det en ting jeg lærte da jeg var i “Team models”, så var det å alltid stille forberedt til slike oppdrag. Derfor har jeg alltid med meg et lite kit med nødvendigheter i tilfelle jeg skulle trenge noe.

Annonse

Skjermbilde 2013-08-29 kl. 18.42.02

Nød kitet mitt inneholder som regel; Barberhøvel, neglelakkfjerner, øyesminke, q-tips, blank neglelakk, små bokser med krem og leppepomade, “lus” (hårspenner), øyenbrynsnapper og tynne strømpebukser.

Skjermbilde 2013-08-29 kl. 18.42.23

Høvelen “Shai” fra Kontura oppdaget jeg da jeg hadde julekalender på bloggen min i desember i fjor, og den har ligget i nødkitet mitt siden. Jeg har ganske sensitiv hud når det kommer til barbering, napping, farging etc.. og dette er faktisk den eneste høvelen jeg har testet hvor jeg ikke får røde irritere flekker. Derfor tenkte jeg at jeg ville tipse dere om denne linken. Her kan dere nemlig bestille en prøve på høvelen helt gratis!

Skjermbilde 2013-08-21 kl. 20.12.17

I samarbeid med “Shai” har jeg fått lov til å gi bort denne innholdsrike goodiebagen som dere ser på bildet over. Det eneste du må gjøre for å delta i konkurransen er : 1. trykk deg inn på denne linken og bestill barberhøvelen fra Shai helt gratis. (NB. Porto tilkommer ved bestilling.) Deretter kommenterer du i kommentarfeltet under innlegget med hvorfor akkurat du bør vinne goodiebagen.

Alle er vinnere her, og høvlene blir sendt dere automatisk i posten etter at dere har bestilt. Vinneren av goodiebagen trekkes av meg og blir annonsert her på bloggen om en uke. Lykketil!

Dette innlegget inneholder adlinks, og er skrevet i samarbeid med Shai.no