Lofoten

IMG_9407

Annonse

Jeg sa jo at jeg skulle dele litt mer fra lofoten, så her kommer et lite personlig innlegg fra en fantastisk familietur forrige helg.

IMG_9295

Tidelige morgentimer, på trilletur med den minste lille prinsessen gjør at man får muligheten til å se kloden vår på sitt aller beste <3

IMG_9293

Skulpturelt og vakkert, men egentlig er disse trekonstruksjonene for tørking og herding av klippfisk!

IMG_9300

Sophia ønsket seg blomsterkrans, men i mangel av blomster fikk vi laget oss hver vår strå-krans i stede!

IMG_9340

“Oljetanken” vi leide, er kanskje det kuleste stedet jeg har bodd noen gang. Det er pappan til kusinen min, Martin, og kjæresten hans, Agnete,som har bygd om denne fantastiske tanken fra en rusten gammel oljetank til et fullverdig feriested med innlagt vann, strøm og 8 sengeplasser. I toppetasjen er det 360`panoramautsikt fra sofaen.

IMG_9346

Nyeste tilskudd til dette fantastiske stedet er anekset hvor hele fasaden er dekket med speil!!!

IMG_9349

Vi var utrolig heldige med været, og fouten en dag med regn hadde vi sol og nesten helt blå himmel alle dagene!

IMG_9353

Rundt tanken har Martin og Agnete pyntet opp med badeender i alle mulige varianter.

IMG_9286

<3

IMG_9369

Lite slår skikkelig Lofot-fiske!

IMG_9395

IMG_9434  IMG_9491

IMG_9440 IMG_9500

IMG_9505

IMG_9497

Det føles fint å kune vise frem en avslappet side av livet mitt. Uten sminke, iført raggsokker og “Skappelgenser” og med håret i alle retninger. Jeg elsker å pynte meg og gå i høye heler, men jeg må innrømme at det er sånn som dette jeg liker meg best!