Middag med Netflix!

IMG_9570

Annonse

Forberedelser før kveldens presentasjon av Netflix.

IMG_9598

Fin gjeng med damer!

IMG_9607 IMG_9609

Beste budskapet! “Be happy!”

IMG_9610 IMG_9617

Topp stemning på toppen av “The Thief”

IMG_9601

Meg og Dominic.

I sommer var jeg så heldig å bli spurt om å være en av ambassadørene for Netflix i Norge.

Netflix er en tjeneste hvor du kan se serier og filmer for 79 kr i måneden til enhver tid, og vi har blandt annet brukt det mye til våre barn i stede for vanlig tv da det er lettere å kontrollere hva barna ser og hvor mye de ser. Her kan man velge mellom hundrevis av filmer og serier, og det er utrolig lett for både barn og voksne å finne frem. Noen ganger er det greit at barna får titte på en liten serie mens man selv hopper i dusjen, gjør ferdig middagen, eller mens vi kjører til hytta. Selv er jeg ganske streng med tv-titting, og jeg er ganske streng med hva barna mine ser på. Netflix er helt reklamefritt og jeg kan være trygg på at barna ikke blir overasket med noe “skummelt” når jeg ikke følger med.

I går ble jeg invitert til å snakke om min erfaring med Netflix til andre mødre i samme situasjon som meg selv, og det ble en sinnsykt koselig kveld med mye god mat og drikke på “The Thief” på tjuvholmen. Vi var alle enige om at Netflix er genialt for oss med små barn. Ikke bare for barna, men det er ganske så koselig for oss mødre å krype inn i armkroken til mannen vår og å se en bra serie eller god film når barna har lagt seg. Det må være lov i en ellers så travel hverdag!

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med NetFlix.