Høstfavoritter!!

Det er noe veldig rart med høst. Med det samme sommerferien er over, kryper jeg inn i min sorte garderobe.. Derfor må jeg også finne på små påfunn for å sprite opp antrekkene mine med litt farger. Jeg har skikkelig dilla på neck scarfes om dagen. Det er en perfekt måte å sette den lille interessante prikken over i-en uten at det blir for mye. Blonder, skinn og leopard er evige vinnere og sko kan jeg aldri få nok av!

Annonse

Ut dagen i dag kan dere få 15 % på alt dere handler hos Nelly ved å bruke koden fallkickoff15. Se høstnyheter fra Nelly her!

Her er mine høstfavoritter fra Nelly:

faVORITTER MARIA

1. Gestuz, Abra Jacket: Klikk her!
2. By malene birger elaisa coat: Klikk her!
3. Dagmar eleonora lace knit dress: Klikk her!
4. Hunkydory, Japan Knit: Klikk her!
5. Nly shoes hope: Klikk her!
6. DKNY, Shaping Body Briefer: Klikk her!
7. Sonia By Sonia Rykel SCARF: Klikk her!
8. Tiger of sweden 63 sko: Klikk her!
9. Sonia by sonia rykiel dolly pouch: Klikk her!
10. Tiger of Sweden megeve belt: Klikk her!
11. J Lindeberg strap boot: Klikk her!
12. J Lindeberg, Jonna Wool Jersey: Klikk her!
13. Sonia by sonia rykiel alyssa moccasin: Klikk her!

Dette innlegget inneholder adlinks og er skrevet i samarbeid med Nelly.com