Hobby frisør i min bestevenninnes bryllup!

StineGettingReady-19

Annonse

Min fantastisk vakre bestevenninde, Stine, giftet seg i helgen, og jeg føler at jeg tok forlover rollen på alvor da jeg sa ja til å ordne håret hennes til bryllupet. Jeg er ikke spesielt god på hår, og det er et STORT ansvar, men etter et raskt kurs på “Tendenz” på onsdag, og en øving hjemme i stua på torsdag, ble vi super gode, og det ble SÅ fint!! Stine har sinnsykt mange, men ikke så tykke hårstrå, så for å skape skikkelig volum, maserte vi inn “Root lift Volumizing foam” i hodebunnen og tok “Volumizing foam” i lengdene og tuppene før vi fønet håret fra side til side og i alle retninger som håret ikke skal ligge i. (Dette er et triks for å få mest mulig volum!) Deretter fønet jeg gjennom hele håret med rundbørste.

StineGettingReady-2

Neste steg var å dele håret inn i tre deler (horisontalt.) Disse delene ble igjen delt inn i tre deler (vertikalt) og hver del ble sprayet omhyggelig med “Joico Power Spray”, gredd ut med spiss kam og krøllet med krølltang før håret ble festet til hodet med en spenne i oppkrøllet form for å bli kald. Når jeg hadde gjort dette på hele håret lot vi alle krøllene avkjøle seg før vi gredde ut en og en og imprignerte krøllene med “Humidity Blocker”.

StineGettingReady-5

StineGettingReady-9

StineGettingReady-12

StineGettingReady-10

Litt av håret ble tvinnet på hver side og dandert pent bak før vi satte to spenner i kryss og plasserte sløret på toppen. Hun ble den nydeligste bruden jeg noen gang har sett, og hun var så fin med håret. Det er kjekt å vite at man kan steppe inn som hobby frisør hvis det trengs!

StineGettingReady-11

StineGettingReady-13

StineGettingReady-14

StineGettingReady-16

StineGettingReady-17

IMG_4953

Jeg fikk faktisk lov til å ordne håret til den andre bestevenninden min også! Hennes hår fønet vi bare i alle retninger og med rundbørste før vi “imprignerte” håret med “Humidity Blocker”

Mitt eget hår fikk jeg ikke så god til til, detfor var det supert at jeg hadde fått tips om å bruke “Structure Beach Spray” som gir litt saltvannslook og som gjør at håret former seg lettere. Jeg sprayet hele håret med denne sprayen før jeg flettet en flette som jeg “ødela” igjen. Deretter krøllet jeg håret i front pittelitt med en rettetang og sprayet (fra god avstand) alt håret med “Humidity Blocker” og det som trengte ekstra hold, med “Joico Power Spray”.

Det kuleste var at alle vi tre hadde like fint hår klokken 4 samme natt etter å ha feiret hele dagen og natten.. -og Stine, brudens hår var like fint morgenen etter, klokken 12 da vi møttes til frokost! Nå ble det mye skryt her, men jeg ble så fryktelig ivrig! Det er gøy når man finner produkter  som funker skikkelig, og enda morsommere når man lærer hvordan man skal bruke de!

Alle de nevnte produktene er fra Joico og dette innlegget inneholder adlinks.

Bildene er tatt av Joachim Braset.