Marie og Maria

IMG_8780 IMG_8781

Annonse

IMG_8784IMG_8782  IMG_8787

IMG_8779

På lørdag gifter min beste venninne seg, og jeg er forlover. Det har vært så mye å tenke på den siste tiden at jeg helt frem til i går ettermiddag, manglet både kjole og sko til meg selv…. Det er ikke bare bare å finne en dus, pastellfarget maxikjole, og det er jo ganske mye å ta hensyn til i forhold til brura også.. for ikke å snakke om at jeg helst bør matche den andre forloveren litt også.. Jeg ble sinnsykt glad da søte Marie tilbød seg åvære barnevakt og hjelpe meg på “jakten”, hun sørget for at jeg tok de rette beslutningene (jeg har beslutningsvegring og trenger ærlige råd) og hun kjøpte juice til meg med nok energi til at jeg holdt ut stresset. Så jeg vil faktisk si at takket være deg, Marie, har jeg nå alt i boks og er klar for fest! <3

Dere skal få se antrekket etter lørdag!

Dagens outfit; Neckscarf fra “Holzweiler”, genser fra “Arney sais”, bukse fra “Gestuz” og “Birkenstock” sandaler.