Glossybox!

IMG_8589

Annonse

IMG_8592

IMG_8598

Jeg hadde helt glemt at det kommer en overraskelse med 5 nye produkter i posten min en gang i måneden.

Denne uken har bestått av barnehage innkjøring, bursdagsfeiringer, øyafestivalen og hverdag (etter 4 uker med ferie er det tøft i seg selv), så da denne månedens “Glossybox”, med fantastiske oppfriskende produkter dukket opp i postkassen min, ble jeg bare skikkelig glad!

Jeg tror denne kroppen trenger litt pleie, så jeg har allerede testet ansiktsmasken “Collagen & Aloe Vera Hydro Mask” fra “Être Belle”. Det føltes som akkurat det jeg trengte akkurat da, og den gjorde virkelig nytten sin på et trøtt morgentryne, selvom Sophia ble livredd da hun så meg med den…

De andre produktene i pakken var “Cleansing Conditioner” fra “Wen”, “Eyeshadow primer” fra “Emite Make-up”, “Brook street nail polish” fra “Nail Inc” og “Fly High Active Foot Gel” fra “Beautybird”. Det ligger an til å bli en herlig hjemme spa i kveld!

Neste måneds eske kommer til å inneholde blandt annet nylandseringen av Elisabeth Ardens helt nye parfyme UNTOLD, så hvis du ikke allerede er abonent, kan du jo sjekke det ut her!

Denne posten er skrevet i samarbeid med Glossybox, og innlegget er sponset.