Pyntet til fest!

_MG_4687

Annonse

Honeycombs, pomponger, lykter, papirblomster og konfetti av papir. I bakgrunnen ser dere et trykk av Søssa mangnus!

_MG_4688

Rosa muffins til den lille prinsessen!

_MG_4697

Ute pyntet jeg med vimpler i stoff, heklede runde vimpler og papir pomponger og honeycombs (som desverr eikke tåler regn..)_MG_4701

_MG_4826

Bursdagsbarnet og hennes stolte pappa!

_MG_4839

Utekjøkkenet ble også pyntet!

_MG_4844 _MG_4846

Skikkelig sommerstemning med markblomster på bordet.

_MG_4849

Jeg elsker å pynte. Jeg elsker  å lage pynten selv også, men denne gangen kom feiringen av minstemann litt brått på meg etter 4 ukers sommerferie, så jeg var veldig glad da jeg ble tipset om  den fineste nettshopen; www.blomme.no! Tusen takk, Anca for super bra tips!! Jeg gikk helt bananas med vimpler, pomponger, honeycombs, lykter, papir blomster og konfetti (jeg slo til litt, jeg.. dette kan jeg jo bruke mange ganger, også kan jeg pynte opp på barnerommene når det ikke er fest også), og det ble SÅ  koselig! Lieben var helt i hundre, og gjestene hennes var minst like begeistret! Nå har jeg tatt ned alt som er laget av papir, men vimplene av stoff, og de heklede konfettiene får henge til vinteren kommer!

Jeg skal forresten lære dere hvordan man kan lage fine pomponger helt selv, men det får bli neste gang. Det er nemlig ikke så vanskelig, men man trenger ganske mye silkepapir, og det er ikke alltid like lett å få tak i.. Stay tuned!