Starbucks konkurranse!

 IMG_3597

Annonse

Iskaffe hører sommeren til, og i samarbeid med Starbucks Discoveries® kan du nå få mulighet til å vinne nok iskaffe for resten av sommeren – og vel så det! Alt du trenger å gjøre for å fylle opp kjøleskapet med deilig Starbucks Discoveries® Skinny Latte er å knipse et bilde av ditt øyeblikk med Starbucks Discoveries® iskaffe.  Last bildet opp via Instagram, og tag det med #starbucksmomentnor

IMG_3590

Det beste bildet vinner tre brett med Starbucks Discoveries® Skinny Latte, i tillegg til to gavekort på Moods of Norway-klær til en verdi av 2000 kroner.IMG_3585 IMG_3564

Bildet ditt blir automatisk lastet opp på www.starbucks.blogg.no. Da er det bare å spre ordet til venner og kjente, for det bildet med flest stemmer vinner konkurransen! Du finner Starbucks Discoveries® i en butikk nær deg. Lykke til!!

PS. Konkurransen avsluttes 15. August.

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Starbucks.