Dagens hårprosjekt…

Min fantastiske svigermor er alltid velfrisert og fin, og da vi var i Arendal nylig, ble jeg inspirert til å følge hennes råd og gjøre håret mitt like fint. Skjermbilde 2013-07-23 kl. 21.47.33

Annonse

Tipset til svigermor er å rulle opp håret med hårruller (i tørt hår) for å samle tuppene og skape et naturlig volum, hvilket funker utrolig bra på hennes hår!

Hun bruker 5 minuter på denne prossedyren, og er super fresh på null komma niks. Jeg brukte en halvtime bare på å gre håret (omtrent første gang på 3 uker..)FØR jeg fikk startet å rulle noe som helst… -og fordi jeg har så langt og tykt hår, måtte jeg bruke veldig mange ruller, som måtte  festes med klesklyper for at de ikke skulle trille ut…

Skjermbilde 2013-07-23 kl. 21.52.38

Neste steg var å ta ut rullene (etter ca 30 minutter) og feste pannehåret i en klype for å skape litt ekstra volum i fronten. På dette tidspunktet i prosessen hadde min svigermor nydelig fall, samlede tupper og super fint volum. Jeg så fortsatt ut som rufsesaga, bare med en klype i front..

Skjermbilde 2013-07-23 kl. 21.51.55

Klypen ble tatt ut og håret samlet og sprayet forsiktig for å holde på fasongen..

Skjermbilde 2013-07-23 kl. 21.51.19

.. tatta!! Det som ga mest effekt på meg var vel å gre håret.. det ble veldig fint med en gang, men innen jeg hadde rukket ut på terrassen for et bilde, hadde vinden ødelagt alt sammen igjen.. ha, ha!! Svigermor derimot (skulle ønske jeg hadde et bilde å vise av henne) fikk det nydeligste velfriserte håret som hun alltid har. Fillern! Jeg tror jeg får teste en litt hardere metode eller eventuelt klippe av 10-20 cm av disse lange tjafsene, så kanskje jeg får litt ordnings på sveisen jeg også, for selvom jeg liker å være litt rufsete i sveisen så er det fint å kunne se litt fjong ut innimellom!