Behind the scenes, hagesalget hos mamma

IMG_7885

Annonse

Dette er tanten min med de fine smykkene! Her foreviget foran strykejernet..

IMG_7893IMG_7887

Lillesøss med starten av det som skal bli min Bestemammas 94 års blomsterbukett! (hun hadde bursdag samme dag!)IMG_7887

Vi var 4 damer med masse klær og skatter, så det var mye fint -og mye til å smile av!IMG_7888

Gamle og nye skatter!

IMG_7891

Ingeborg og mamma!

IMG_7895

“Bettie by Dorthe” hang på rad og rekke i solen!

Mamma fant jo helt plutselig ut at hun skulle selge ut restene av badedraktene sine, “Bettie by Dorthe”, så i huj og hast annonserte vi på instagram og her på bloggen, og kastet oss rundt. Mamma hang opp gardiner i den nye redskapsboden som ble forvendlet til et alle tiders prøverom. Først skulle det bare være badedraktene, men så fant vi ut at vi hadde masse godsaker i skapene våre  som vi ikke trengte lenger, så da hang vi opp det også! Det ble en riktig koselig ettermiddag med jordbær, badedrakter, salg -og kjøp av klær.. jeg fant nemlig mye fint hos de andre som jeg fikk kjøpe til en god penge, så da minket ikke innholdet i klesskapet så mye likevel, men moro var det!

Tusen takk til alle dere som kom! Det var veldig koselig å hilse på dere!