Sommer strikkeprosjekt!

Skjermbilde 2013-06-26 kl. 07.51.36

Annonse

Nå er det over et og et halvt år siden mamma strikket den første “Skappelgenseren” og strikkefeberen startet. Marthe strikket sin aller første genser noen sinne i fjor sommer. Nå har hun strikket 7… I August er det et år siden vi startet nettbutikken vår www.skappelgenseren.no

Skjermbilde 2013-06-26 kl. 07.51.16

Det har vært et fantastisk morsomt strikkeår, og vi har ikke tall eller oversikt over hvor mange “Skappelgensere” og “Skappeljakker” som finnes, men vi vet at det er ekstremt mange, og ulike varianter og fortsatt strikkes det så det suser både i og utenfor landet!

Skjermbilde 2013-06-26 kl. 07.50.50

Det har vært så stor interesse, og vi har overhode ikke klart å møte etterspørselen på grunn av mangel på garn i lange perioder. Vi har vært helt nye i gamet og gjort så godt vi kan. Dere har vært så søte, så tålmodige og fulle av forståelse. Tusen takk, alle sammen!!

Skjermbilde 2013-06-26 kl. 07.50.39

I dag er siste sjanse for å handle kit hos oss før sommeren da vi har bestemt oss for å holde fri i hele juli. Se link her!

Marthe og jeg har sikret oss hvert vårt strikkeprosjekt og skal jobbe på nye fine oppskrifter til vi åpner for salg av kit igjen i August.

Vi har mye gøy på gang, og planlegger flere gode oppskrifter, så dette blir moro!!

Oppskrifter kan kjøpes hele sommeren (her!) selvom vi er tomme for kit. God sommer alle sammen!