Tips til sommerfesten!

_MG_3168

Annonse

“imPRESS by broadway” er noe av det mest geniale jeg har vært borti på lenge! Jeg tenkte jeg ville teste det før jeg skrev min anbefaling, så dere som følger meg på instagram (@mariaholzweiler) , la kanskje merke til mine leopard negler forrige dagen?

Jeg elsker å pusle i hagen, jeg har to små barn, og en hverdag som gjør at det ikke alltid er like lett å holde neglene fine. I dag skulle jeg hente i barnehagen, lage middag, levere Sophia hos foreldrene mine og Lieben hos et vennepar og legge ut et innlegg på bloggen FØR jeg skal på ELLE sommerfesten i kveld, så det passet meg sykt bra at jeg bare kunne klistre på neglpynten for kvelden! Leopardneglene er dermed byttet ut med et par som matcher bedre med kveldens antrekk!

_MG_3191

Impress er en løsnegl der limet allerede er på, så det eneste man gjør er å velge den størrelsen som passer best til din negl, ta av beskyttelsen og klistre den på neglen. Vips, vips! Så lett og effektivt som bare det, og neglene holder i opp til en uke! Jeg liker best den korte varianten, men neglene kommer i flere lengder for dere som liker de litt lengre.

_MG_3207

Jeg har prøvd støpenegler tideligere, og det var ikke noe for meg, for neglene mine ble helt ødelagt etterpå. Impress skadet overhode ikke min egen negl selvom de satt super hard på, og jeg kunne fjerne de enkelt uten å bruke aceton.

Impress kommer i 22 forskjellige farger og mønstre. En pakke koster 99 kr og kan kjøpes på Vitus apotek, Ditt apotek og Skin Tonic over hele landet. Ønsker du å teste ut den originale press on manicure fra imPRESS? Skriv en kommentar under og du er med i trekningen. Jeg trekker ut 3 heldige vinnere!   _MG_3212

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med imPRESS by Broadway.