Hverdagsfavoritter!

IMG_7628

Annonse

Dere har sett nesten akkurat dette antrekket før, og det er ikke så rart, for jeg går kledd sånn som dette omtrent hver dag… Når jeg først får yndlinger, så er jeg utrolig trofast mot mine favoritter!

IMG_7625

Noen av sommeren hverdagsfavoritter er:

Iphone veske fra “Ingeborg Riseng”. Denne følger meg i tykt og tynt, og jeg har den stort sett rundt halsen hver dag!

“Tigerleo” skjerf fra Holzweiler, blir brukt like mye som skjerf som pledd, dyne til Lieben, liggeunderlag i parken og omslag rundt bikinien.

Hjemmestrikket “Ingeborg genser” (!) Denne har jeg bodd i siden jeg fant den på sengen hos tanten min for en liten stund siden.

I phonen, et must.. Her har jeg både mail, instagram og tilgang til bloggen min.

“EKTE” iste fra Tine. Jeg er blitt helt hekta på iste, og “hvit te og bringebær” er favoritten. Den har 40% mindre sukker enn original iste, hvilket gjør at jeg kan drikke den med god samvittighet, og den er super leskende på varme sommerdager! (Drikken på bildet er sponset av Tine.)

Solbriller. Jeg har mange favoritter, men disse er fra Aldo.

Utvaskede svarte shorts og bukser. Disse shortsene med studs er gamle fra Gestuz. Favoritt jeansene er fra Genetic Denim og Never Denim!