“Bettie by Dorthe” badedrakt utsalg!

IMG_7790 IMG_7783

Annonse

Mange av dere kjenner kanskje til badetøymerket til mamma, som heter “Bettie By Dorthe”.Fantastisk fine badedrakter, bikinier og shortser i herlig 50-talls pin-up stil. Desverre har mamma betemt seg for å finne på noe annet, så nå, førstkommende tirsdag selger hun ut siste rest av kolleksjonen til en (i mine øyne) altfor lav pris.. Dette blir siste mulighet for å sikre seg en piece fra de siste kolleksjonenen, så det er verdt å ta turen innom. Jeg har allerede sikret meg flere, og er fantastisk fornøyd med blandt annet denne prikkete blå som jeg bruker både på stranden, i hagen, på båten eller som body til en denim shorts eller et herlig skjørt! Badedraktene er sydd med innlegg og støtte både her og der, så den holder kroppen på plass på alle steder der man ønkser at det skal være litt mer hold. Helt herlig! Og det beste er at de er like fine til søster og meg som til bestemoren vår på snart 70!

Sees i Dovresvingen 40 klokken 19.00 på tirsdag! Jippi!!!