Hjemmespa med Hansaplast

IMG_0455

Annonse

Jeg har vært så heldig å få teste ut noen produkter fra “Hansaplast 2 in 1 peeling”.

IMG_0458

Andreas kaller meg Mowgli om sommeren fordi jeg alltid går barbeint, så føttene mine kommer nok aldri til å bli så bløte og gode som Lieben sine, men jeg kom godt på vei mot sommerfreshe sommerføtter etter mitt lille fotspa i dag.

Jeg startet med å gni/skrubbe føttene med Hansaplast 2 in 1 peling som inneholder både mandelolje og pimpsteinpartikler. Deretter klippet jeg negler, filte, lakket og lagde pen fransk pedicure før jeg smurte inn bena og leggene med Intensive Cream som skal gi god fuktighet etter pedikyren og redusere hard hud.

Dette er produkter som man kan få kjøpt på apoteket, og det føltes ordentlig bra. Det er virkelig undervurdert å stelle føttene, men det er deilig å kunne gjøre det selv!

Er du klar for varme sommerdager og åpne sko? Kommenter under og vinn en produktpakke. Jeg trekker ut 3 heldige vinnere!