Konkurranse og vaskedag!


[Alt-Text]

Annonse

IMG_0570

Solen skinner, vask nr 3 er i vaskemaskinen, det lukter nyvasket tøy og peoner i leiligheten og endelig har jeg roen til å sette meg ned og lese Stylemag for .. Mai! Det er ikke bare bare å få tid til alt, og dagene går så utrolig fort.

IMG_0565

Litt av grunnen til klesvaskedagen er at jeg har fått mulighet til å teste den nye tøymykneren Comfort FreshTECH. Det er ikke en selvfølge at nyvasket tøy lukter deilig. Denne tøymykneren er utarbeidet spesielt for å fjerne sur og vond lukt!

IMG_0566

En god kopp te, vaskemiddel, Stylemag og yndlingsblomsten min <3

IMG_0582

Jeg har pimpet vaskestativet ved å tegne alle oss i familien på hver vår klype.. Ha, ha!!

I forbindelse med denne testingen, har jeg fått tilbud om å gi bort et års forbruk med vaskemiddel fra OMO, samt den nye tøymykneren Comfort FreshTECH, og synes det er en fin premie for oss som er interessert i å pleie klærne våre på best mulig måte.

Det eneste du skal gjøre for å delta i konkurransen er å svare på spørsmålet; “Har du opplevd vond lukt i nyvasket tøy?” Skriv svaret i kommentarfeltet og du er med i trekningen.

Både produktene og innlegget er sponset av Lilleborg.