Bikbok og Never Denim pressevisning!

 

Annonse

IMG_1856

Emma med jakke fra Never Denim og hodesmykke fra samme kolleksjon.

IMG_1872

Fashion jeans!

IMG_1874

Beltet <3

_MG_1887

IMG_1847

Elsker dette arabisk inspirerte håndsmykket!

_MG_1892

Fineste kollegaen i verden!! OM jeg gleder meg til å jobbe med deg igjen, SOL!!! <3

_MG_1909

_MG_1895

Leddring fra Never Denim kolleksjonen.

IMG_1859

 

Denne genseren er fantastisk, og står hermed øverst på ønskelisten!

_MG_1900

Line fra Lilisfashion.com viste entusiastisk frem sin favoritt kjole fra BikBok og mente at den måtte komme i nude og hvit også, hvilket Solveig syntes var en god idé, så nå kommer den kanskje i flere farger!!

IMG_1863

Never Denim.

IMG_1869

Fine ass!

IMG_1851

Emma, meg og Solveig!

I dag har jeg vært på tre pressevisninger, deriblandt BikBok og Never Denim. Fint å se noe av hva mine flinke kollegaer har gjort mens jeg har vært ute i permisjon, for nå er det virkelig ikke så lenge til jeg skal tilbake selv! Når jeg ser alt det fine som blomstrer opp i Bikbok, kan jeg ikke annet enn å glede meg til å få vekket frem mine kreative designegenskaper og sette igang. Super motiverende. Jeg er så stolt av å jobbe med disse dyktige menneskene! <3