Fotpleie!

IMG_8931

Annonse

IMG_0480 IMG_0493

Etter at jeg kom hjem fra Thailand har jeg blitt mye flinkere til å ta vare på føttene mine. Det skal ikke så veldig mye til for at man skal føle seg litt freshere i åpne sandaler eller barbeint til sommerkjolen.

Jeg fikk nylig mulighet til å teste de nye  fotpleieproduktene fra Herbacin. Dette kitet er genialt og inneholder Foot Peeling, Coolong Gel, Leg lotion, Warming Balm og Foot Cream. Den runde grønne saken som dere ser på det nederste bildet, er en fotskrubb fra Alessandro, som gjør bena baby bløte. Prikken over i-en får man når man til slutt legger French Pedicure på føttene.

Voila! Klar for å vise frem tærne!

Ved å bruke koden “maria2013” kan du få 20 % på alt du handler fra Herbacin hos MyBeauty, samt på produktene “Smooth out Callus Remover” og “French Manicure Set”. Denne koden gjelder fra 21. mai til midnatt den 24. mai.

På Facebook siden til Mybeauty finner du konkurranser, tips og gode tilbud.

Dette innlegget er laget i samarbeid med MyBeauty og innlegget inneholder adlinks.