Dagens shoot!

I dag har jeg hatt besøk av to av mine favoritt magasiner! Her er noen snap shots fra dagen, selvom jeg må være litt hemmelighetsfull så jeg ikke røper for mye…

Annonse

IMG_0446

Rett opp og ned med blikket vendt mot kamera.

IMG_0423

Linda viser på en silkeskjorte,  hvordan jeg skal stryke bunadskjorten min.. Start med ermene, men unngå hard brettekant, (om det er silke skal man bruke masse damp og ikke trykke jernet for hardt ned i plagget.) Stryk kragen og mansjettene før man starter foran ved knappestolpen og stryker seg bakover! Voila!!

IMG_0424

Vakre Live.

IMG_0430

Jeg hadde selvfølgelig pyntet opp med blomster for anledningen.

IMG_0431

Små og store på sett!

IMG_0432

Fotograf nr. 2 !

IMG_0433

Elen dro ut masse fin styling av klesskapet mitt og poset villig foran kaoset;)

IMG_0445

Jeg lover å si ifra når sakene kommer på trykk!

Takk for en fin dag, alle sammen!