Nå kan sommeren bare komme!!!

IMG_0374

Annonse

Jeg var nesten en hel måned i Thailand uten å bli solbrendt, men så kom jeg hjem til Norge igjen og tror du ikke jeg klarte å brenne både skuldrene og ansiktet!! Det er så viktig å huske å smøre seg i Norge selvom det blåser kaldt når sola skinner!
Jeg har vært hjemme med syke barn hele uka, så jeg ble anbefalt å bestille solkremen min på blush.no. Utrolig kjekt når man ikke kan bevege seg utenfor husets fire vegger, også kom det i posten allerede i dag, så nå kan sommeren bare komme!!

Nå får du  30% på Sun Age Control Spf 30 til leppene, Sun age Control spf 15 til ansiktet og Sun Beauty spf 10 til kroppen ved å bruke koden MARBLUSHMAI2013. Rabattkoden er gyldig fra 12. mai klokken 12:00  til 14. mai kl. 12:00. Alle produktene er fra Lancaster og innlegget inneholder adlinks.