Første sommerdag!

Skjermbilde 2013-05-07 kl. 21.10.40

Annonse

Skjermbilde 2013-05-07 kl. 21.11.40

Skjermbilde 2013-05-07 kl. 21.09.12

Årets første sommerdag ble feiret med nybakte kanelboller (Sophia har vært hjemme fra barnehagen i dag, så vi måtte finne på noe gøy!) og take away iskaffe fra Discoveries serien til Starbucks.

Jeg flyttet nylig vekk fra sentrum, og savner til tider å kunne traske ut døren hjemme og finne kafeer på hvert gatehjørne, derfor ble jeg ekstra glad da jeg dumpet inn på 7 eleven i dag, akkurat tidsnok til å få med meg det første partiet med iskaffe fra Starbucks. Den fikk meg til å føle meg hakket mer urban selv på ekeberg!

Søndag 12 mai landserer Starbucks den nye iskaffen, “Skinny Latte”, i Moods of Norway sin flag-ship store i Hegdehausveien, og i den anledning har jeg fått lov til å gi bort en bilett til dette eventet til en av mine lesere. Den heldige vil også få goodie-bag med blandt annet gavekort fra butikken. Det vil bli servert mat, drikke og live musikk. Jeg tenkte derfor å ha en liten konkurranse:

Finn “Discoveries” serien fra Starbucks i din butikk og ta bilde av øyeblikket, post bildet på instagram med hashtag #StarbucksDiscoveriesNO også trekker jeg en heldig vinner fredag 12.05, som får personlig invitasjon og en herlig goodiebag! Lykketil!

Dagens outfit; T-skjorte fra Thailand, Briller fra “Waitingforthesun”, neckscarf fra “Holzweiler”, bukser fra “BikBok”, veske fra “Céline” og “Birkenstocks” på beina.