Eventyrlig utflukt på Railay Beach!

Da jeg var på Railay Beach i Thailand denne gangen, var det min 4. gang på øya uten at jeg hadde tatt turen opp til “viewpoint” og ned igjen til lagunen i midten av fjellet. Derfor bestemte jeg meg en dag for å legge ut på et lite eventyr sammen med en Australsk dame jeg traff der nede. IMG_9730

Annonse

Ganske bratt og gjørmete, men veldig kult!

IMG_9748

Viewpoint! Fantastisk utsikt over hele øst- og vest siden av Railay Beach!

IMG_9790

Neste etappe, ned, ned og ned, veldig bratt på enkelte steder, men jeg liker utfordringer, jeg!

IMG_9806

Det er som å være med i en film, utrolig vakkert, bevart og veldig spennende!!

IMG_9808

Desverre var det lavvann da vi kom ned til lagunen, men det var helt fantastisk likevel!IMG_9811

Det var godt å skylle ansiktet før vi bega oss på turen opp igjen!
Jeg anbefaler alle som reiser til Railay å ta denne turen. Det er ingen guidet tur, dette kan man gjøre helt selv! Det er ikke alle som får med seg at det går ann, men nå har jeg i hvertfall tipset dere! <3