Gårsdagens lille DIY prosjekt..

IMG_0030

Annonse

Da jeg var i Thailand leste jeg boken “Syersken fra Madrid”, og jeg ble så utrolig fristet til å finne frem symaskinen min igjen.

Jeg har slitt med “symaskin skrekk” siden jeg gikk ut av kunsthøgskolen for snart 4 år siden, og symaskinen har blitt stående så og si urørt og samlet støv de siste årene. Det har egentlig føltes tomt og trist, for sying har alltid vært en av mine største hobbyer og noe jeg virkelig har kost meg med. Jeg tror bare at den avgangsvisningen med sene kvelder og netter med veldig mye, avansert og veldig detaljert søm tok fra meg litt av gleden med å sy. Jeg liker best å designe, komme opp med ideene, være kreativ, klippe og lime og tråkle sammen noe i full fart for å se om det funker i det hele tatt. Deretter kan jeg frese over det hele med symaskinen for at det skal henge sammen sånn nogen lunde. Det er det som er gøy! Ellers overlater jeg prydsøm og perfeksjon til noen som har tålmodighet. Jeg er nok mer designer enn syerske! Uansett!! Jeg mannet meg opp og tørket støv av symaskinen før jeg oppdaget at jeg har mistet ledningen.. fillern! IMG_0050

Det ble dermed håndsøm på mitt lille “syom”prosjekt. Nå er jeg i hvertfall inspirert til å begynne å sy igjen! Jippi!

Resultatet ble en todelt sak, som dere kan se på bildenene fra eventet vårt med Efva Attling over! (Bildet over er av kjolen slik den var før jeg klippet den i to..(!)