Beskyttelse mot sol, sand og saltvann.

Skjermbilde 2013-04-11 kl. 16.35.29

Annonse

Jeg husker hvordan mamma brukte timer på å gre ut flokene mine da jeg var i Thailand som 11 åring. Hun flettet stramme fletter og gjorde alt hun kunne for at det skulle bli bedre for meg, men det var lite som funket. Vannet er saltere, sanden finere og solen sterkere enn hjemme i Norge, så håret blir også fult av salt og sand og tørrt i solen. Denne gangen har jeg sørget for å ta med meg litt skikkelige produkter for å slippe unna de verste flokene, både med tanke på meg selv, men også med tanke på Sophia som nok har arvet mitt hår.

Skjermbilde 2013-04-11 kl. 16.34.09

Jeg ble rådet til å ta med K-PAK Shampoo, Balsam og en kur fra Joico, og jeg er så sinnsykt glad for at jeg fulgte rådet og ga plass i kofferten til denne horden av produkter. Vi har sluppet billig unna alt som heter hyl og skrik og fryktelige floker som ikke vil temmes. Produktene har bare vært redningen, jeg merker stor forskjell! Jeg kura håret etter stranda hver dag. Hvis du skal investere i èn hårkur, anbefaler jeg Revitaluxe! Den inneholder både fuktighet og proteiner og er den perfekte quickfix å ha med seg på reise.  Jeg skjønner hvorfor Joico har vunnet masse priser for kurene sine!

Det er ikke mye jeg styler håret når jeg er i land som dette. Helst foretrekker jeg “saltvannslooken” som jo kommer av seg selv, men jeg brukte mye denne superdeilige håroljen, som pleier håret og beskytter mot UV-stråler. Håret trenger også beskyttelse i solen for ikke å tørke ut. Deilig å føle seg så fresh og fin på håret på ferie.

Alle produktene er fra Joico og innlegget inneholder adlinks.