Bruk Solkrem!

Skjermbilde 2013-04-09 kl. 04.17.59

Annonse

Sitter og leser Costume Skjønnhet  på stranden i thailand og innser at det eneste som gjelder når man er i land som dette, er super høy solfaktor. Jeg bruker Clinique sin ansikts solkrem faktor 40 til ansiktet, Solfaktor 30 fra Clarins på leppene og solfaktor 30 fra Bioterm på kroppen. Barna smøres inn med faktor 50 + fra topp til tå, og enn så lenge har vi bare blitt pittelitt solbrente den aller første dagen.

Jeg tror ikke jeg står alene når jeg forteller om noen dumme ungdomsår der olje var det eneste som “gjaldt” og vi svidde oss for å bli mest mulig brune for så å opplevde at all fargen forsvant som flass i flyet på vei hjem… “kjempe smart!”

De siste årene er jeg imidlertid blitt veldig god med høy faktor og gode solkremer, og etter at en venninde av meg fikk føflekkreft som et resultat av mye soling, er jeg blitt enda mer forsiktig med huden min. Jeg er også kommmet i en alder der man innser at huden ikke kommer til å være glatt og fin for alltid, og jeg vil gjerne utsette rynkeprosessen så mye som mulig. Så igjen, høy faktor og gode kremer er blitt et must!

Håper dere alle går våren og sommeren i møte med god solkrem i veska!