Favoritter fra Efva Attling.

IMG_8552

Annonse

IMG_8538

IMG_8561

IMG_8537

Før jeg reiste til Thailand, fikk jeg mulighet til å velge meg ut noen favoritter fra Efva Attling, som ble med meg i kofferten da jeg reiste.

Digger at de er så enkle og lett å kombinere med andre smykker. Når jeg er i utlandet, kjøper jeg alltid med meg små armbånd fra de ulike stedene jeg besøker. Foreløpig har jeg ikke vært her lenge nok til at samlingen er blitt av betydning, men sølvarmbåndet fra Attling var det første smykket som kom på armen denne gangen, og vil uanset hva slags andre smykker som kommer til, freshe opp backpackerlooken med sin skinnende enkelhet.

29 april kl 18.00 inviterer Celine, Hedda, Janka og jeg til lett servering og bobler i glasset når Efva Attling viser vårens nyheter i sin flagshipstore i Hegdehaugsveien. I tillegg vil dere få gode rabatter under kundekvelden! Jeg kommer omtrent rett fra Thailand og håper mange av dere har lyst og anledning til å komme. Legg igjen mail adressen din i kommentarfeltet og du vil få tilsendt en personlig invitasjon til eventet. Denne gjelder kun for to personer da det er begrenset med plass.

Gleder meg! <3 fra Thailand