Like spent som første skoledag..

IMG_1217

Annonse

Forrige helg møttes ungdomsskolegjengen til 10 års reunion.. Det var en helt sprø opplevelse. Følte det omtrent på samme måte som når man er 6 år og skal begynne i første klasse.. Hadde det ikke vært for at mine to beste venninder allerede var der, og overbeviste meg om at dette kom til å bli gøy, så hadde jeg nok snudd på veien. Jeg er veldig glad for at jeg ikke gjorde det, for det ble en veldig morsom kveld med mennesker som jeg omtrent ikke har sett på 10 år, og som jeg tilbrakte mine mest usikre år sammen med. Utrolig tid den der ungdomsskole tiden… man er så usikker, så sårbar og så stor og liten på samme tid. Takk for en super koselig kveld, alle sammen! Sees på 20 års reunion!

Kveldens antrekk: Bukse og blazer fra “Maje”, topp fra “Rutzou”, pumps fra “Aldo” og Veske fra “Proenza Schouler”.