Frokost med Petit Bateau på Den Franske Ambassaden

På tirsdag møttes en del pressefolk og bloggere til frokost på den franske ambassaden. Kjempe koselig event der vi fikk presentert vår/sommer 13 kolleksjonen til Petit Bateau mens vi spiste nybakte Croissanter iført matchende hvite og blå stripete gensere!

Annonse

IMG_1410

Lieben og meg i matchende striper som kanskje er Petit Bateaus største kjennetegn.

IMG_1404

Vakreste Linda Wickman!

IMG_1370

Vi ble servert ekte fransk frokost bestående av baguetter med syltetøy, croisanter, pain au chocolat og fersk presset apelsin juice! IMG_1382

Linda og meg.

IMG_1386

Isabel Watson og Charlotte Thorstvedt!

IMG_1388

Lieben er jo alltid med, og ofte møter vi de samme når vi er på events som dette, så hun kjenner jentene ganske så godt etterhvert. Her på fanget til Nathalie Helgerud.

IMG_1419

Striper går bare aldri av moten, og Petit Bateau har alltid striper i kolleksjonen.

IMG_1394

Hele gjengen i matchende stripes!

IMG_1396

Watson i (når man kjenner henne og hun slår ut håret) kjent positur!

IMG_1406

Som Coco Chanel en gang sa; “Fashion fades, only style remains the same.”

IMG_1435

Elsker denne stripete kjolen og den gule regnjakken som kommer til sommeren!

Petit Bateau startet med barnetøy i 1893 og er kjent for sin fantastiske kvalitet og tidløse modeller. Jeg ble kjent med merket da jeg fikk barn selv, og tror nok jeg kan si at det er mitt favoritt barnemerke. Dame klærne må jeg innrømme at jeg ikke har sett så mye på tideligere, så jeg ble skikkelig positivt overrasket, og det var flere plagg jeg gjerne skulle sett i klesskapet mitt til våren.

Tusen takk for en fantastisk koselig frokost! <3