Hekta på smoothie!!

Den siste tiden er jeg blitt helt hekta på Smoothie, og etter å ha fått servert en fantastisk smoothie med kokkos flak fra “Smootie exchange” her forrige dagen, gikk jeg til innkjøp av den fantastiske inngrediensen selv. I dag lagde jeg denne smoothien til Søss og meg. Super enkelt, mettende, sunn også ble den ble skikkelig god! Jeg tror det er den nye inngrediensen; kokkos flak, som satte prikken over ien!

Annonse

IMG_0965

Marias super smoothie for 2 pers:

1 glass apelsinjuice – 1 glass biola – en håndfull valnøtter – en håndfull mandrel – 2-3 dl havregryn – frosne bringebær – frosne jordbær – en halv banan eller litt agave sirup.

Topping; ferske bringebær, havrefras (!!) og kokkos flak.

IMG_0969

IMG_0966

IMG_0972

Tips! Putt i de frosne bærene helt til slutt for å justere konsistensen til det som passer best for deg.

IMG_0974

Topp det hele med friske bringebær, havrefras og kokkos flak. Drikk med sugerør og spis med skje!

IMG_0989

Nytrent og nydusja med en god energi boost på toppen!

IMG_0977

Jeg kunne valgt noen litt penere glass, men disse plast koppene fra “super nature” har lokk og egner seg sinnsykt bra når man skal ha takeaway!