Sotede øyne!

IMG_0854

Annonse

Det er ikke så ofte jeg går ut, men de gangene jeg gjør det, liker jeg å pynte meg skikkelig, og da er det som oftest sotede øyne som gjelder!

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg sminker meg, så jeg tenkte å vise dere hva jeg pleier å gjøre.

Jeg bruker en god primer på huden før jeg legger på et lag med foundation og litt rouge på skinnbena. Jeg liker å holde resten av ansiktet ganske nøytralt når jeg skal ha sotede øyne. Jeg lærte en gang at det er fint å holde fokus på enten lepper aller øyne eller hud, ikke alt på en gang, og jeg synes det høres fornuftig ut, så det er et tips jeg alltid har fulgt siden.

Skjermbilde 2013-03-08 kl. 15.48.23

Når det kommer til øynene, bruker jeg en fin kost til å legge et lag med den lys grå skyggen på store deler av øyelokket før jeg fader den over global linjen (bilde 1). Den hvite skyggen legger jeg helt opp mot øyebrynet, i øyekroken og litt under øyet.

Et lag med den mørkeste skyggen legges i en fin form opp og litt forbi global linjen. Prøv å få det så gjevnt som mulig, og unngå harde linjer  (bilde 2).

Skjermbilde 2013-03-08 kl. 15.50.01

Deretter legger jeg kajal på både våtkanten (blde 3) oppe og nede og som en ganske tynn linje på toppen av øyelokket (bilde 4).

Jeg synes det er lettere å få dette pent om jeg drar øyelokket mot den ene siden slik at det blir helt stamt når jeg skal tegne linjen.

IMG_0810

Til slutt, for  å skape det dramatiske og “sexy” uttrykket jeg ønsker, legger jeg på et par lag med mascara. Jeg pleier å bevege kosten i små zigzag bevegelser for å unngå at mascaraen klumper seg.

IMG_0837

Voila! Sotede øyne.

NB! Jeg er ingen makeupartist, så dette er kun en veiledning utifra hvordan jeg selv sminker meg, ikke på proffesjenelt nivå!

IMG_0845

Trykk på linken under, og skriv inn kode MARBLUSHSPRING2013 når du handler, så får du 25% på alle øyeskyggepalettene fra Chanel i dag.

https://www.blush.no/search.aspx?SearchTerm=les+4+ombres

Dette innlegget er laget i samarbeid med Blush.no og tilbudet gjelder til 12.03 klokken 12.00.