Miniatyr hobby!

IMG_9880

IMG_9873 IMG_9876 IMG_9877 IMG_9879

IMG_9893

For noen uker siden kom bestemoren min forbi med et nydelig lite dukkehus møbelsett til Sophia, som hun hadde laget selv! Etter det er vi vel bitt av basillen hele familien. Miniatyr møblene er eksakte kopier av gamle og nye modeller og kjøpes som flatpakkede byggesett. Deretter trykker man bitene ut, limer, pusser og spikker og former delene slik som står beskrevet. Kjempe gøy! Byggesettene kan kjøpes på folkemuseet, men det største utvalget finnes på http://www.kottetoys.se/.

3 Komentarer
 • Cecilie

  March 6, 2013 at 6:13 pm Reply

  Å, det så veldig morsomt ut! Håper å kunne få se mer av dukkehuset etter hvert som de fine små bitene blir limt sammen!

 • Ingebjørg

  March 7, 2013 at 10:10 am Reply

  Kjempefine! Jeg har bestilt meg byggesett 🙂

 • Marthe Lunde

  March 8, 2013 at 3:47 pm Reply

  Så fin side du har å så moro med miniatyrer.
  Jeg inviterer deg til å besøke min butikk i som ligger i Hegdehaugsveien 28(inn ved Shoe Lounge) jeg har enorme mengder av miniatyrmøbler og dukkehus.
  Velkommen
  Marthe 🙂

Legg igjen en kommentar