L`eclaireur

IMG_0297

Annonse

Inne på L`eclaireur, en av butikkene som står absolutt øverst på min liste over favoritt butikker i hele verden! Jeg tror det finnes seks butikker i Paris, noen for dame, noen for herre og noen for barn. Alle, proppfulle av high end fashionbrands, og derfor også svimlende høye priser på alt, men selvom lommeboken setter en stopper for shoppe lysten, er det jo lov å bli inspirert, titte, kjene på nydelige kvaliteter, og kanskje, hvis man finner noe skikkelig fint, kan man jo tenke at innimellom fortjener man noe litt eksra…!

IMG_0289

Hege fant de fineste skoene og et plagg hun ikke klarte å gå fra, og grublet lenge på om det var rett denne gangen..

IMG_0316

Veldig fornøyd med avgjørelsen, sørget hun for at vi fikk ekstra god oppvarting resten av “oppholdet” i butikken! Veldig gøy!
IMG_0303

Digger innstallasjonen i butikken. Interiøret er helt forskjellig fra butikk til butikk, og verdt et besøk i seg selv. Denne butikken var  lagt opp slik at luker åpnet og lukket seg i løpet av dagen, så det var ikke gitt at vi fikk se alt før de lukket en luke og åpnet en ny.. veldig eksklusivt!

IMG_0313

Skulle gjerne hatt en sånn installasjon i stuen min, jeg..

IMG_0326

Sorry Lieben, men det er ikke plass til deg i barnevogna.. sånn skjer når man er på shopping med en bunch med shopping glade jenter!!IMG_0328

Susanne, Jorunn og Line i velkjent godt humør!