Testing og Konkuranse!

IMG_0144

Annonse

Iiiiiik!!!! Da jeg så dette bildet her ble jeg veldig fristet til å bruke “utglattings” instillingene i photoshop for å gjevne ut rynkene som har begynt å ta form under øynene mine.. Desverre er det ikke så lett som det..

Derimot har jeg fått teste ut den nye serien til Eucerin, “Hyaluron-filler” som skal gjevne ut rynker! Jeg har ikke testet så lenge, men jeg synes det virker veldig bra. Jeg er spesielt opptatt av huden rundt øynene, og jeg føler at den blir både strammere og gjevnere etter å ha brukt denne øyekremen en liten stund. Uansett føler jeg meg mer opplagt og freshere! Det er ikke akkurat tiden nå hvor man føler seg på sitt beste,  og jeg nermer meg jo 30 jeg også…

IMG_0141

Eucerin Hyaluron Filler skal stimulere til at huden selv fyller ut dype rynker, uten inngrep. Serien består blant annet av en øyekrem, natt- og dagkrem for tørr nordisk hud og et Hyaluron filler serum som motvirker aldringstegn. Jeg synes det er et godt tegn at serien selges på apoteket!

I samarbeid med Eucerin skal jeg få gi bort Hyaluron-Filler serien til 3 av dere, som vil få produktene tilsendt i posten. Det eneste du må gjøre for å delta i konkurransen er å kommentere under dette innlegget. Hvorfor ønsker du å teste disse produktene? En heldig vinner vil bli trukket neste søndag. 

Dette innlegget inneholder Adlinks